Poradna

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Kasel

prosimvas chtela bych se zeptat mam kasel jsem kuracka a ted sem prodelala divny prubeh onemocneni kasle jelikoz zacal normalne,koupila jsem si bromexin,ten neztabral tak sirup jitrocelovy a do toho paraleny nebot jsem mela teploty ,ale opet divneho razu,jen jakoby chvilkove napr,prislana me mensi tresavka tak vzdy uz citim ze to bude teplota,vlezu hned do vany s teplou vodoui ale vice teplou vodou dalo by se rict ze varici tu mam rada pak si dam 2 psraleny lehnu pod deku a uz to jede samo ,jako by me kyblem polevaly to trva tak hodinu a pul a jsem fit ,tudiz je toto kuryrovani zdrave? nebpo naopak skodlive ?delam to jen pri teplotach .dnes jsem mela 38,4 a po te vane a dece jsem do hodiny az dvou mela jen 35,8

Odpovědi na otázku

Teplotu je vhodné snižovat pouze, pokud překročí 38 °C . Každopádně je důležité dodržovat klidový režim a pokud obtíže přetrvávají, vyhledat lékaře.